Det handler om å leve drømmen

Livet handler om mye mer enn å slite. Det er viktig at man tar seg tid til noe som ligger utenfor arbeid og rutine, eller at man gjør det behagelige og gledelige til del av denne rutinen. Det er viktig å belønne seg selv, og det er viktig å fylle livet med eventyr. Vi ser på det som vår oppga1024px-Svolvaer,_Lofoten,_Norwayve å gjøre Lofoten mer tilgjengelig for reisende, men samtidig å gi andre muligheter til å nyte livet. God mat, godt drikke og godt selskap, blir bedre at man nyter dette i vakre omgivelser. Om man ikke har muligheten til å nyte omgivelsene så kan man nyte alt annet. Ellers blir livet raskt for kort.

Norge har mye å by på som ferieland, og Lofoten er et av områdene som har opplevd den sterkeste veksten på turistområdet, sammenliknet med resten av landsdelen. Lofoten er på den ene side en invitasjon til villmarken, og til den harde naturen, men området kan i dag også by på en viss komfort, gode restauranter, med mye fersk sjømat, og en vakker natur som man også kan nyte, selv om man ikke ønsker å gå lange turer og leve i telt.

Området er også populært blant jegere og fiskere, som finner mange tilbud i Lofotens natur. Om man ønsker å jakte større vilt så er det bedre å dra inn til fastlandet, men Lofoten selv kan tilby mange jaktbare fugler og et godt terreng for jakt over de små øyene.

Fiske er det som trekker langt flere folk. Man er garantert god fangst over hele sommeren, selv om artene varierer i sin tilgjengelighet. Havet er rent og ofte glassklart, og fisken som kommer opp av vannet, smaker som kjent bedre når man har fanget den selv. Om du ønsker å oppleve Norge på sitt vakreste så anbefaler vi at du besøker oss her i nord.